Bredgade 44, 4653 Karise

BUD ØNSKES

Charmerende ældre rødstensvilla med en god beliggenhed i Karise by, tæt på indkøb, skole, institutioner, læge, offentlig transport mv..

Udover boligen på 150 m2 findes her anneks på 32 m2 samt garage/værksted på 24m2.

Ejendommen har været tidligere været udlejet og sælger har efterfølgende givet ejendommen en ordentlig overhaling, så denne nu fremstår indflytningsklar til nye ejere. Dog trænger originale plankegulve i stuer til at blive slebet og behandlet, hvilket sælger er indstillet på, at afholde udgift til.
Sælger har tidligere beboet ejendommen selv og har i 00'erne nærmest gennemrenoveret totalt indvendigt, men stadig bevaret en del af de originale detaljer, som tilfører ejendommen nostalgi og charme.

Indeholder: Entre med trappe til 1. sal, rummeligt køkken/alrum med brændeovn og udgang til gårdhave. Bryggers med god skabsplads og klargjort til vaskemaskine og tørretumbler i arbejdshøjde. Opholdsstue en-suite til stort værelse/ekstra stue, mindre badeværelse med brus. På 1. sal findes 3 værelser samt et stort badeværelse med bruser og stor skabsvæg.

Herudover er der et anneks med loft til kip i opholdsrum og hems med soveplads/opbevaringsplads. Her er et lille tekøkken og forberedt til badeværelse - toilet er tilsluttet og der findes en del materialer (bl.a. vådrumsgips og klinker), som sælger gerne efterlader.

Her findes tillige en god garage som grundet placeringen mest er velegnet som værksted, eller evt. til motorcykel-pusleplads.

Sælger er indstillet på et hurtigt salg og er imødekommende overfor bud.