Sorter efter
  • Pris
  • Postnr
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Billig landsbyvilla

Skørpinge Mark 26, 4673 Rødvig Stevns

3
23
Delvist renoveret landsbyvilla, beliggende ca 2 km fra Rødvig - nyere vinduer Indeholder: Møblerbar entre, ældre badeværelse med badekar, delvist renoveret køkken, lys opholdsstue med brændeovn og udgang til terrasse/have, samt 2 rigtig gode værelser. Herudover er der carport samt god udhusplads. Haven er opgrænsende direkte til åbne marker.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Parcelhus - mulighed for "teenage-hybel"

Byvangen 21, 4673 Rødvig Stevns

4
29
Særdeles velpasset 1-plans villa beliggende på lukket villavej i Rødvig - tæt på skole, indkøb, offentlig transport, strand og hyggeligt havnemiljø. Indeholder: Entre, badeværelse med god rummelig bruseniche, værelse, soveværelse med skabsvæg, opholdsstue med brændeovn og udgang til udestue, spisekøkken med masser af skabsplads, baggang/bryggers - hvorfra der evt.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Fantastisk udsigt til under 1 mill.

Gadekærsvej 3, 4673 Rødvig Stevns

4
24
Traditionelt parcelhus med uisoleret havestue og en skøn udsigt direkte til åbne marker og har du "JA"-hatten på kan du nyde havkig til Østersøen. Beliggende i landsby med få km til Rødvig, hvor der findes indkøb, offentlig transport, hyggeligt havnemiljø, badestrand m.v..

134 m2 landsbyvilla med potentiale tæt ved vandet

Højstrupvej 26, 4673 Rødvig Stevns

5
21
I gåafstand til hyggelige Lund havn ligger denne landsbyvilla, der har været udlejet i en længere periode. Her får du muligheden for, at få en særdeles billig bolig i skønne land - og vandlige omgivelser.
625.000 kr.

Charmerende svensk idyl

Elmevej 22, 4683 Rønnede

5
31
Beliggende for enden af lukket villavej med kun én nabo finder du dette særdeles hyggelige og charmerende svenske træhus - har kun haft én ejer! Huset savner nye friske ejere der er klar til at give det en kærlig opshining - måske især indvendigt, men man kommer virkelig langt med et par malerspande. Indeholder: Entre med trappe til 1.
1.795.000 kr.

Liebhaveri - 2 boliger(?)

Ulsevej 29, 4690 Haslev

6
36
Virkelig atmosfærefyldt herskabsvilla beliggende i landlige omgivelser med nem adgang til motorvej. Hele ejendommen summer af elagance og æstetik kombineret med fine funktionelle detaljer.
2.595.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Fritliggende andelsbolig med carport

Nyparken 6, 4690 Haslev

3
27
Fritliggende andelsbolig beliggende for enden af lukket vej i lille og meget velfungerende andelsforening. Boligen indeholder: Entre, badeværelse med brus, bryggers med god plads, køkken med spiseplads, opholdsstue med udgang til terrasse og 2 gode værelser - det ene med udgang til terrasse.

Hjørnegrund med kun én nabo!

Heering Huse 33, 4690 Haslev

0
5
Godt beliggende byggemodnet grund i nyere udstykning i Dalby. Opgrænsende til rønt område og kun én nabo! Grunden er fuldt byggemodnet - der er betalt tilslutning til el, vand og kloak - evt. tilslutning til naturgas koster kr. 15.000,-. Tæt på skole, institutioner, indkøb, m.m..
525.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Veldisponeret andelsbolig - 3 værelser

Nyparken 10, 4690 Haslev

4
20
Pæn og velholdt andelsbolig beliggende i centralt og fredeligt område i velfungerende andelsforening. Boligen indeholder: Entre med skabe, nyere køkken (opsat i 2017) i åben forbindelse til stue, hvorfra der er udgang til terrasse og lukket have, værelse der ligeledes har udgang til haven. På 1. sal er der badeværelse samt 2 gode værelser.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Veldisponeret parcelhus i lukket villakvarter

Pallesvej 63, 4750 Lundby

4
21
Boligen her er rigtig dejligt beliggende for enden af lukket villavej og opgrænsende til stort grønt område, nem adgang til skole indkøb og tæt på motorvejstilkørsel. Der foreligger forhåndsgodkendelse til Flex-bolig! Sælger har haft udlejet ejendommen og den fremstår overalt nymalet med nyslebne gulve - fuldstændig indflytningsklar.

Lækkert sommerhus i Marienlyst "down town"

Storkevej 6, 4873 Væggerløse

3
32
Flot renoveret villa, med ca. 2 min. gåafstand til stranden og til den hyggelige gågade i Marienlyst med musik om aften og hygge cafeer. Villaen er løbende moderniseret, velholdt og fremstår utrolig moderne og indflytningsklar. Villaen indeholder en entre, med adgang til første sal, samt til lækkert køkken med spiseplads. Badeværelse med sauna og bryggers med vaskesøjle.
1.650.000 kr.

Gåafstand til stranden

Laksenborgvej 16, 4873 Væggerløse

3
20
Ejendommen her oser af total gammeldags sommerhus-stemning. Huset er beliggende for enden af lukket sommerhusvej blot ca. 5 min. gang til stranden og købmand næsten lige ved siden af. Boligen fremstår nærmest som den er opført og er særdeles veldisponeret - til trods for få kvadratmeter rummer det hele 2 soveværelser.
795.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Villa Solgt

Gøttrupvej 240, 9690 Fjerritslev

4
23
Sodskadet ejendom med en fredelig beliggenhed på stor grund - opgrænsende direkte til åbne marker.
28 Resultater fundet.Vis pr. side