Sorter efter
  • Pris
  • Postnr

Landidyl nær bymidten - rummelig ejendom i Store H

Højerupvej 11, 4660 Store Heddinge

8
32
Bymidtens bekvemmeligheder og landlivets idyl - med denne ejendom i Store Heddinge får I det bedste fra begge verdener. Ud over en placering med fri udsigt til åbne marker, får I også kort cykelafstand til byens station såvel som supermarked, skole og daginstitution. Med en grund på hele 4.978 m2 er udfoldelsesmulighederne mange.
1.250.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Veldisponeret andelsbolig

Amtsskrivervej 2, 4671 Strøby

4
23
Super veldisponeret andelsbolig i 2 plan i velfungerende andelsforening med ialt 10 andelshavere. Indeholder: Entre, med skabsplads og garderobe, toilet med plads til vaskemaskine/vaskesøjle, køkken i åben forbindelse til stue med udgang til terrasse/have og fællesareal. På 1. sal er der 3 hyggelige værelser - alle med skabe, og badeværelse med bruseniche.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Super god begynder- eller senior bolig

Krovænget 7, 4671 Strøby

5
22
Nydeligt parcelhus beliggende på lukket vej i Strøby By. Har kun haft én ejer! Boligen opvarmes via ca. 2 år gammelt pillefyr og har en rigtig fornuftig varmeøkonomi. Indeholder: Entre/bryggers, Spisekøkken, rummelig opholdsstue med udgang til udestue med termoruder og termotagplader, entre, gæstetoilet, badeværelse og 3 gode værelser.

Veldisponeret sommerhus - Strøby Strand

Svalemosevej 38, 4671 Strøby

3
18
Veldisponeret og hyggeligt fritidshus ved Strøby Strand. Beliggende tæt på vandet på dejlig hjørnegrund - haven savner sommer og kærlighed, men har absolut potentiale, idet man her kan være helt og aldeles ugenert og slappe af til lyden fra havets brusen. Huset har gennemgået en gennemgribende indvendig renovering og fremstår med nyere vinduer, døre og tag.
995.000 kr.

Villa villekulla tæt på Køge

Strøby Bygade 7, 4671 Strøby

4
32
Herlig og atmosfærefyldt bolig i Villa villekulla-stil med udsigt over Tryggevælde Ådal. Indkøb (Dagli'Brugsen) i gåafstand, bus til Køge (næsten) udenfor døren, cykelsti til skole, ca. 3 km til strand og 10 min. kørsel til Køge Centrum. Spændende ejendom i flere/forskudte plan - god og tør kælder med flere rum, hvor bl.a.
1.495.000 kr.

Veldisponeret andelsbolig - 3 gode værelser

Amtsskrivervej 2, 4671 Strøby

4
23
Virkelig veldisponeret andelsbolig i 2 plan. Beliggende fredeligt og privat bagerst i bebyggelsen, der ialt udgør 10 andelsboliger med tilhørende velpassede fællesarealer. Boligen fremstår fuldstændig indflytningsklar og kan overtages hurtigt.
379.765 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Andelsbolig Solgt

Tofteleddet 29, 4672 Klippinge

2
0
Andelsbolig på 64 m2 i Klippinge. Indeholder: Entre, værelse, badeværelse, køkken, stue og udestue. Opvarmes via naturgasfyr. Sund andelsforening.

Billig landsbyvilla

Skørpinge Mark 26, 4673 Rødvig Stevns

3
23
Delvist renoveret landsbyvilla, beliggende ca 2 km fra Rødvig - nyere vinduer Indeholder: Møblerbar entre, ældre badeværelse med badekar, delvist renoveret køkken, lys opholdsstue med brændeovn og udgang til terrasse/have, samt 2 rigtig gode værelser. Herudover er der carport samt god udhusplads. Haven er opgrænsende direkte til åbne marker.
795.000 kr.

Parcelhus - mulighed for "teenage-hybel"

Byvangen 21, 4673 Rødvig Stevns

4
29
Særdeles velpasset 1-plans villa beliggende på lukket villavej i Rødvig - tæt på skole, indkøb, offentlig transport, strand og hyggeligt havnemiljø. Indeholder: Entre, badeværelse med god rummelig bruseniche, værelse, soveværelse med skabsvæg, opholdsstue med brændeovn og udgang til udestue, spisekøkken med masser af skabsplads, baggang/bryggers - hvorfra der evt.
1.425.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Andelsbolig Solgt

Storkebanken 66, 4681 Herfølge

2
13
Veldisponeret og velbeliggende andelsbolig i sund og fornuftig andelsforening i Herfølge. Andelsboligen er opført i 2 plan og indeholder: Entre, opholdsstue med udgang til have og i delvis åben forbindelse til køkken med god skabsplads, trappe til 1. sal, hvor der er badeværelse med brus, vaskemaskine og tørretumbler, samt et stort værelse - der rigtig nemt kan opdeles til 2 værelser.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Fritliggende andelsbolig

Nyparken 6, 4690 Haslev

3
17
Pæn og velholdt andelsbolig i super sund og velfungerende andelsforening. Boligen er som den eneste i foreningen opført som et fritliggende parcelhus, og ligger isoleret fra de andre boliger. Indeholder: Bryggers, pænt køkken, opholdsstue med udgang til ugenert terrasse, entre, badeværelse og 2 gode værelser. Tillige et godt redskabsrum samt carport.

Liebhaveri - 2 boliger(?)

Ulsevej 29, 4690 Haslev

6
36
Virkelig atmosfærefyldt herskabsvilla beliggende i landlige omgivelser med nem adgang til motorvej. Hele ejendommen summer af elagance og æstetik kombineret med fine funktionelle detaljer.
2.745.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Veldisponeret andelsbolig

Nyparken 10, 4690 Haslev

4
20
Andelsbolig i virkelig sund andelsforening. Boligen er beliggende ugenert og fredeligt i bunden af bebyggelsen, med en dejlig lukket have der er nem at holde. Indeholder: entre med skabe, opholdsstue med udgang til terrasse og i åben forbindelse til køkkenet - der er fra 2016/2017, soveværelse ligeledes med udgang til terrasse. På 1. sal er der 2 gode værelser samt funktionelt badeværelse.
28 Resultater fundet.Vis pr. side