Sorter efter
  • Pris
  • Postnr

Landvilla med knap 5.000 m2 grund

Agerstedvej 10, 4683 Rønnede

4
30
Langt nede af lukket sidevej til Vordingborgvejen findes denne lille perle af et parcelhus. Ejendommen er fredeligt og ugenert beliggende med en virkelig dejlig udsigt; åbne marker så langt øjet rækker og højt til himlen. Samtidig er der ikke langt til motorvejen og indkøb, ligesom der er busstoppested for enden af Agerstedvej på Vordingborgvejen.
1.675.000 kr.

Liebhaveri - 2 boliger(?)

Ulsevej 29, 4690 Haslev

6
36
Virkelig atmosfærefyldt herskabsvilla beliggende i landlige omgivelser med nem adgang til motorvej. Hele ejendommen summer af elagance og æstetik kombineret med fine funktionelle detaljer.
2.595.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Hjørnegrund med kun én nabo!

Heering Huse 33, 4690 Haslev

0
5
Godt beliggende byggemodnet grund i nyere udstykning i Dalby. Opgrænsende til rønt område og kun én nabo! Grunden er fuldt byggemodnet - der er betalt tilslutning til el, vand og kloak - evt. tilslutning til naturgas koster kr. 15.000,-. Tæt på skole, institutioner, indkøb, m.m..

Velholdt rækkehus med loft til kip

Dalvej 7, 4690 Haslev

3
21
Pænt og velholdt rækkehus med en fredelig og central beliggenhed i Dalby - tæt på indkøb, skole, institutioner og bus til Haslev og Køge. Indeholder: Entre, badeværelse med brus, bryggers, spisekøkken i halvåben forbindelse til stuen, som findes i forskudt niveau og 2 fine værelser. Fra stuen er der udgang til den ugenerte have, flisebelagt terrasse med god plads og markise.
1.295.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Veldisponeret andelsbolig - 3 værelser

Nyparken 10, 4690 Haslev

4
20
Pæn og velholdt andelsbolig beliggende i centralt og fredeligt område i velfungerende andelsforening. Boligen indeholder: Entre med skabe, nyere køkken (opsat i 2017) i åben forbindelse til stue, hvorfra der er udgang til terrasse og lukket have, værelse der ligeledes har udgang til haven. På 1. sal er der badeværelse samt 2 gode værelser.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Veldisponeret parcelhus i lukket villakvarter

Pallesvej 63, 4750 Lundby

4
21
Boligen her er rigtig dejligt beliggende for enden af lukket villavej og opgrænsende til stort grønt område, nem adgang til skole indkøb og tæt på motorvejstilkørsel. Der foreligger forhåndsgodkendelse til Flex-bolig! Sælger har haft udlejet ejendommen og den fremstår overalt nymalet med nyslebne gulve - fuldstændig indflytningsklar.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Gåafstand til stranden

Laksenborgvej 16, 4873 Væggerløse

3
20
Ejendommen her oser af total gammeldags sommerhusstemning. Huset er beliggende for enden af lukket sommerhusvej blot ca. 5 min. gang til stranden og købmand næsten lige ved siden af. Boligen fremstår nærmest som den er opført og er særdeles veldisponeret - til trods for få kvadratmeter rummer det hele 2 soveværelser.
22 Resultater fundet.Vis pr. side