Sorter efter
  • Pris
  • Postnr
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Villa villekulla tæt på Køge

Strøby Bygade 7, 4671 Strøby

4
32
Herlig og atmosfærefyldt bolig i Villa villekulla-stil med udsigt over Tryggevælde Ådal. Indkøb (Dagli'Brugsen) i gåafstand, bus til Køge (næsten) udenfor døren, cykelsti til skole, ca. 3 km til strand og 10 min. kørsel til Køge Centrum. Spændende ejendom i flere/forskudte plan - god og tør kælder med flere rum, hvor bl.a.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Sommerhus beliggende i gåafstand til vandet

Duevej 4, 4671 Strøby

4
24
Nydeligt sommerhus opført i mursten og efterfølgende pudset/vandskuret. Beliggende stille og fredeligt i lukket område meget tæt på både skov og strand. Indeholder: Entre, køkken i åben forbindelse til alrum/spisestue, 2 værerlser, badeværelse med plads til vaskesøjle, stor opholdsstue med brændeovn og udgang til terrasse/have.

Veldisponeret andelsbolig

Amtsskrivervej 2, 4671 Strøby

4
29
Super veldisponeret andelsbolig i 2 plan i velfungerende andelsforening med ialt 10 andelshavere. Indeholder: Entre, med skabsplads og garderobe, toilet med plads til vaskemaskine/vaskesøjle, køkken i åben forbindelse til stue med udgang til terrasse/have - sælger har monteret elektrisk markise. På 1. sal er der 3 hyggelige værelser - alle med skabe, og badeværelse med bruseniche.
404.124 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Billig landsbyvilla

Skørpinge Mark 26, 4673 Rødvig Stevns

3
23
Delvist renoveret landsbyvilla, beliggende ca 2 km fra Rødvig - nyere vinduer Indeholder: Møblerbar entre, ældre badeværelse med badekar, delvist renoveret køkken, lys opholdsstue med brændeovn og udgang til terrasse/have, samt 2 rigtig gode værelser. Herudover er der carport samt god udhusplads. Haven er opgrænsende direkte til åbne marker.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

134 m2 landsbyvilla med potentiale tæt ved vandet

Højstrupvej 26, 4673 Rødvig Stevns

5
21
I gåafstand til hyggelige Lund havn ligger denne landsbyvilla, der har været udlejet i en længere periode. Her får du muligheden for, at få en særdeles billig bolig i skønne land - og vandlige omgivelser.

Charmerende svensk idyl - tilbud ønskes!

Elmevej 22, 4683 Rønnede

5
31
Beliggende for enden af lukket villavej med kun én nabo finder du dette særdeles hyggelige og charmerende svenske træhus - har kun haft én ejer! Huset savner nye friske ejere der er klar til at give det en kærlig opshining - måske især indvendigt, men man kommer virkelig langt med et par malerspande. Indeholder: Entre med trappe til 1.
1.595.000 kr.

Liebhaveri - 2 boliger(?)

Ulsevej 29, 4690 Haslev

6
36
Virkelig atmosfærefyldt herskabsvilla beliggende i landlige omgivelser med nem adgang til motorvej. Hele ejendommen summer af elagance og æstetik kombineret med fine funktionelle detaljer.
2.595.000 kr.

Gennemrenoveret landlig idyl - stor grund

Levetoftevej 14, 4690 Haslev

4
37
ÅBENT HUS MANDAG DEN 10. JUNI KL. 12-13! Ikke langt udenfor Haslev Centrum findes denne vidunderlige perle af en landejendom. Her er en stor grund, uden at det er landbrug, og således plads til den helt store køkkenhave eller små dyrehold - får, geder, eller et par grisebasser.
2.175.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Hjørnegrund med kun én nabo!

Heering Huse 33, 4690 Haslev

0
5
Godt beliggende byggemodnet grund i nyere udstykning i Dalby. Opgrænsende til rønt område og kun én nabo! Grunden er fuldt byggemodnet - der er betalt tilslutning til el, vand og kloak - evt. tilslutning til naturgas koster kr. 15.000,-. Tæt på skole, institutioner, indkøb, m.m..
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Veldisponeret andelsbolig - 3 værelser

Nyparken 10, 4690 Haslev

4
20
Pæn og velholdt andelsbolig beliggende i centralt og fredeligt område i velfungerende andelsforening. Boligen indeholder: Entre med skabe, nyere køkken (opsat i 2017) i åben forbindelse til stue, hvorfra der er udgang til terrasse og lukket have, værelse der ligeledes har udgang til haven. På 1. sal er der badeværelse samt 2 gode værelser.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Veldisponeret parcelhus i lukket villakvarter

Pallesvej 63, 4750 Lundby

4
21
Boligen her er rigtig dejligt beliggende for enden af lukket villavej og opgrænsende til stort grønt område, nem adgang til skole indkøb og tæt på motorvejstilkørsel. Der foreligger forhåndsgodkendelse til Flex-bolig! Sælger har haft udlejet ejendommen og den fremstår overalt nymalet med nyslebne gulve - fuldstændig indflytningsklar.

Lækkert sommerhus - "down town" og tæt på strand

Storkevej 6, 4873 Væggerløse

3
32
Denne perle af en en egoist-villa er beliggende kun ca. 2 min. gåafstand til stranden og til den hyggelige gågade og "torvet" i Marienlyst. Boligen er gennemgribende renoveret indenfor de senere år og fremstår fuldstændig "ibrug-tagningsklar" til den kommende sommer.
1.495.000 kr.

Gåafstand til stranden

Laksenborgvej 16, 4873 Væggerløse

3
20
Ejendommen her oser af total gammeldags sommerhus-stemning. Huset er beliggende for enden af lukket sommerhusvej blot ca. 5 min. gang til stranden og købmand næsten lige ved siden af. Boligen fremstår nærmest som den er opført og er særdeles veldisponeret - til trods for få kvadratmeter rummer det hele 2 soveværelser.
795.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Villa Solgt

Gøttrupvej 240, 9690 Fjerritslev

4
23
Sodskadet ejendom med en fredelig beliggenhed på stor grund - opgrænsende direkte til åbne marker.
29 Resultater fundet.Vis pr. side