Sorter efter
  • Pris
  • Postnr
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Super god begynder- eller senior bolig

Krovænget 7, 4671 Strøby

5
22
Nydeligt parcelhus beliggende på lukket vej i Strøby By. Har kun haft én ejer! Boligen opvarmes via ca. 2 år gammelt pillefyr og har en rigtig fornuftig varmeøkonomi. Indeholder: Entre/bryggers, Spisekøkken, rummelig opholdsstue med udgang til udestue med termoruder og termotagplader, entre, gæstetoilet, badeværelse og 3 gode værelser.

Veldisponeret sommerhus - Strøby Strand

Svalemosevej 38, 4671 Strøby

3
18
Veldisponeret og hyggeligt fritidshus ved Strøby Strand. Beliggende tæt på vandet på dejlig hjørnegrund - haven savner sommer og kærlighed, men har absolut potentiale, idet man her kan være helt og aldeles ugenert og slappe af til lyden fra havets brusen. Huset har gennemgået en gennemgribende indvendig renovering og fremstår med nyere vinduer, døre og tag.
995.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Andelsbolig Solgt

Tofteleddet 29, 4672 Klippinge

2
0
Andelsbolig på 64 m2 i Klippinge. Indeholder: Entre, værelse, badeværelse, køkken, stue og udestue. Opvarmes via naturgasfyr. Sund andelsforening.

Hyggelig villa på stor grund med egen skov

Vordingborgvej 145, 4681 Herfølge

4
28
Hyggelig og veldisponeret villa beliggende på lukket stikvej fra Vordingborgvejen og en stor grund - fremstår stort set indflytningsklart. Indeholder: Nyrenoveret køkken med spiseplads, entre med trappe til 1. sal, særelse med udgang til havestue, badeværelse med brus, rummelig opholdsstue med brændeovn og udgang til havestue - hvorfra der er udgang videre til haven. På 1.
1.795.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Andelsbolig Solgt

Storkebanken 66, 4681 Herfølge

2
13
Veldisponeret og velbeliggende andelsbolig i sund og fornuftig andelsforening i Herfølge. Andelsboligen er opført i 2 plan og indeholder: Entre, opholdsstue med udgang til have og i delvis åben forbindelse til køkken med god skabsplads, trappe til 1. sal, hvor der er badeværelse med brus, vaskemaskine og tørretumbler, samt et stort værelse - der rigtig nemt kan opdeles til 2 værelser.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Fritliggende andelsbolig

Nyparken 6, 4690 Haslev

3
17
Pæn og velholdt andelsbolig i super sund og velfungerende andelsforening. Boligen er som den eneste i foreningen opført som et fritliggende parcelhus, og ligger isoleret fra de andre boliger. Indeholder: Bryggers, pænt køkken, opholdsstue med udgang til ugenert terrasse, entre, badeværelse og 2 gode værelser. Tillige et godt redskabsrum samt carport.
21 Resultater fundet.Vis pr. side