Sorter efter
  • Pris
  • Postnr
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Parcelhus "with a view"

Sognevej 62, 4600 Køge

4
17
Veldisponeret og meget traditionelt 1-plans villa beliggende i lukket villakvarter ca. 5 min. kørsel fra Køge By. Indeholder: Bryggers/fyrrum (oliefyr), entre/fordelingsgang, 3 gode værelser, pænt køkken med spiseplads, badeværelse med bruseniche, regulær opholdsstue med udgang til terrasse og en dejlig udsigt over åbne marker.

Landvilla med skøn udsigt

Spjellerupvej 32, 4640 Faxe

7
27
Rummelig, harmonisk og veldisponeret murermestervilla med den mest fantastiske udsigt over åbne marker, til skov og i klart vejr kan skimte Østersøen fra 1. sal. Stort set alle vinduer er af nyere dato, ligesom taget er skiftet indenfor de senere år. Huset fremstår fuldstændig indflytningsklart.
1.495.000 kr.

Velholdt fritidshus med anneks

Ternevej 6, 4640 Faxe

3
21
Super hyggeligt og særdeles velholdt fritidshus. Fredeligt beliggende i lukket sommerhusområde med en del fastboende - ca. 200 m til privat både-/badebro ved Præstø Fjord. Huset indeholder: Opholdsstue med brændeovn og god spiseplads, nyere Svane-køkken med udgang til overdækket terrasse og have, 2 værelser med skabe og nyere badeværelse.
795.000 kr.

Ældre- og handicapvenlig

Kirketorvet 18, 4640 Faxe

3
20
Velindrettet og fuldstændig indflytningsklar ejerlejlighed i Fakse Centrum! Nye gulve i egeparket, nye vinduer, nymalet overalt. Elevator - dørtelefon - egen P-plads - vaskekælder - kælderrum - cykelkælder. Lejligheden er beliggende på 1.
795.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

God beliggenhed i Hårlev

Dalen 8, 4652 Hårlev

7
28
Stor bolig i Hårlev kun 15 min. kørsel fra Køge og togafgang hvert kvarter! Denne rummelige villa har en central og fredelig beliggenhed i Hårlev By, med stisystem til skole, indkøb, offentlig transport m.m..

2 familier og hest(e)?

Stigbrovej 17, 4652 Hårlev

6
36
Med ridehus og ridebane(r) som nabo får du her hele 320 boligkvadratmeter fordelt på 2 separate boliger, som nemt kan samles, hvis man ønsker én stor bolig. Ejendommen er gennemrenoveret i 2011/2012 og fremstår således topisoleret i gulv, vægge og lofter - med nyere døre/vinduer og tag, nyere badeværelser (3 stk) og nyere køkkener (2 stk), nyere pillefyr, nyere tag.
2.995.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Lille landejendom

Geddevænget 6, 4653 Karise

4
18
Bindingsværkidyl med stor grund og gode udbygninger. Hyggelig ejendom der dog trænger til en "opdatering", men sagtens kan bebos som den pt fremstår. Beliggende tæt på skov og kun få km til indkøb, offentlig transport, skole, institutioner m.m.. Indeholder: Entre med trappe til 1.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

NY PRIS!

Bredgade 6, 4653 Karise

6
23
Charmerende og atmosfærefyldt byhus i 3 plan. Ejendommen er beliggende særdeles centralt i Karise By og er igennem de senere år totalt gennemrenoveret og moderniseret, men stadig har man formået at bevare ejendommens oprindelige arkitektoniske udstråling. Indeholder: Flot entre med trappe til 1. og 2.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Hobbylandbrug med 2-3 boliger

Geddevænget 1, 4653 Karise

11
26
Godt beliggende mindre landbrugsejendom med knap 300 boligkvadratmeter. Ejendommen er opført som 4-længet gård i bindingsværk og delvist med stråtag - en del af taget er nyligt udskiftet med stålplader. I længebygninger er der i 1998 indrettet beboelse samt erhvervslokale, som tillige er registeret i BBR, således at der meget nemt kan etableres 3 særskilte boliger.

Kan benyttes som flexbolig

Lægårdsvej 6, 4653 Karise

8
36
Virkelig flot og velholdt landejendom, opført i bindingsværk med stråtag, beliggende på stor grund på ca. 1 hektar med mulighed for hold af heste i løsdrift. Kun få km til skov, strand, ridecenter med ridehus, indkøb, skole, institutioner m.m., og under 1 times kørsel til København. Offentlig transport - i form af skolebus, er tilgængelig "næsten" lige uden for døren (ca. 100 m.).
3.495.000 kr.

Bolig med butik - evt. 2 lejligheder

Bredgade 9, 4653 Karise

7
13
Byhus med en central beliggenhed i Karise - tæt på indkøb, skole, offentlig transport m.m.. Der har tidligere været drevet forretning fra lokalerne i stueplan, men det er ved at være en del år siden, og man kan roligt sige, at her trænger til en "opdatering". På 1.
995.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

NY FORBEDRET ENERGIMÆRKE!

Møllevænget 34, 4660 Store Heddinge

5
20
EFTERISOLERET, NY ENERGIBESPARENDE VARMEPUMPE OG UDSKIFTNING AF VINDUESPARTI! Ualmindelig velpasset og velholdt 1-plans villa, beliggende i fredeligt og lukket villakvarter, nær skole, institutioner, sportsfaciliteter, forretninger og offentlig transport.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Veldiponeret byhus

Vestergade 34, 4660 Store Heddinge

2
18
Super veldisponeret byhus beliggende på hjørnegrund i Store Heddinge centrum - rigtig fornuftig varmeøkonomi! Ejendommen er mere eller mindre gennemrenoveret indenfor de senere år - med nyere køkken, hvidevarer, naturgasfyr, vinduer/døre m.v..
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Ejerlejlighed Solgt

Munkehaven 2, 4660 Store Heddinge

3
22
Pæn og nydelig ejerlejlighed med egen have/terrasse i rækkehusbebyggelse (enderækkehus) med en central og meget fredelig beliggenhed i Store Heddinge. Indeholder: Entre med trappe til 1. sal, dejlig lys og åben opholdsstue i direkte forbindelse til køkken og udgang til terrasse og lukket have. På 1.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Veldisponeret andelsbolig

Amtsskrivervej 2, 4671 Strøby

4
23
Super veldisponeret andelsbolig i 2 plan i velfungerende andelsforening med ialt 10 andelshavere. Indeholder: Entre, med skabsplads og garderobe, toilet med plads til vaskemaskine/vaskesøjle, køkken i åben forbindelse til stue med udgang til terrasse/have og fællesareal. På 1. sal er der 3 hyggelige værelser - alle med skabe, og badeværelse med bruseniche.
21 Resultater fundet.Vis pr. side